Vägglampor till sovrummet

Nu har pappa hjälpt oss att sätta upp vägglampor i sovrummet <3 Så tacksam för hans hjälp med allt här hemma! Vi bestämde oss till slut för dessa (klick!) från Mio. Stilrena och otroligt prisvärda. Tycker det passade alldeles perfekt här! Dessa vägglampor finns även i svart, vitt och nickel. För att undvika en ful sladd så valde vi att fästa dessa i garderoben över det lilla ”sängbordet” och dra sladden på insidan av garderoben genom ett litet borrat hål och sedan ut igen längst ned vid sockeln. Ett litet tips om ni har en liknande garderobslösning hemma (eller planerar för) och vill få ett ”sladdlöst” intryck.

På tal om vägglampor har Ellos Home fått in en hel del fina nyheter! Jag älskar nr 3 nedan! Vilken är er favorit?

  1. HÄR (från Ellos Homes egna sortiment).
  2. HÄR (från Globen Lightning).
  3. HÄR (från Ellos Homes egna sortiment).
  4. HÄR (från Ellos Homes egna sortiment).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sååå fint! Vart är garderoben ifrån?

    YY 2021-01-09 01:41:10
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!