Blocket-fynd!

Strax innan jul fyndade jag den här bänken på Blocket. Ursprungligen från Boolia, men just den här mörkbetsade varianten har utgått. Just nu huserar bänken tv-möbel här hemma men jag ser så många alternativa användningsområden och tror att denna kommer få flytta runt lite. Jag vill nämligen egentligen hitta ett tv-skåp med dold förvaring. Eftersom att vårat tidigare arbetsrum/gästrum i detta nu töms till förmån för vår lilla bebis och alla bebis-saker så behöver vi något kompletterande skåp för pärmar och annat små-krafs som rymts där tidigare.

Men tillbaka till blocket-fyndet. Jag tänker att denna eventuellt ska få agera soffbord framöver. Jag älskar vårt glasbord från Eilersen som min sambo köpte för 7-8 år sedan (ja han hade bra smak redan innan vi träffades ;)) som ni ser ovan i bild, men jag är sugen på något annat ett tag.  Jag tänker mig lite likt inspirationsbilderna nedan…

Inspiration från min begåvade vän Lovisa som skapat detta magiska bord själv. Duktiga människa!

Inspiration från Residence magazine från reportage om 79 park.

Jag tänker också att bänken skulle vara fin i vår hall med en stor rund spegel ovanför. Jag har haft bilden nedan i min inspirations-mapp i många många år och sökt med ljus och lykta efter en passande bänk och nu äntligen har jag funnit den!

Bild lånad från Hanna Wessman.

En annan möjlighet är att ställa bänken vid sängens fotända likt bilden nedan. Ett beprövat knep som snabbt och enkelt skapa en lyxig hotellkänsla i sovrummet.

Bilder lånade från H&M Home.

Till sist tror jag även att bänken skulle göra sig fin i vårt badrum. Kala badrum kan behöva träelement för att få till en harmonisk och balanserad känsla! Just träelementet finner man i bland annat trämöbler (såklart), växter och annat organiskt. Jag tänker mig lite så här…

Bild från Zara Home.

Sammanfattningsvis är bänken ett riktigt fynd som jag är rackarns nöjd med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så fin! Alla användningsområden är hur fina som helst, men personligen hade jag röstat för soffbord! 😍 Nyfiken på vad du fick betala och vad som räknas som ”fynd” för dig!

  Emma 2021-01-04 10:28:16
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja ska bli kul att testa 🙂

   Jag betalde 2000 kr. Nypris är närmare 5 000 kr för detta, så mer än halva priset tycker i alla fall jag är ett fynd! Dessutom hade det ju utgått och går ej i att få tag på – bara det är i sig ett ”fynd” enligt mig 🙂

   emelieekman 2021-01-04 13:26:11
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!