Mellandagar

Som vi njuter av de här lediga dagarna. Det slog mig i morse att det här förmodligen är sista ledigheten ensamma bara vi två. Bebis kommer ju om allt går som det ska i  april. Vi myser omkring här hemma,  kollar serier, sover länge på morgonen, bläddrar i några nya böcker (julklappar), går promenader och fixar med sånt man aldrig annars riktigt hinner med. Absolut inga måsten med andra ord.

Känns som jag visat vårt vardagsrum så många gånger, men ändå fick jag en del frågor om inredningen här på instagram så jag tänkte dela med mig igen vart allt går att köpa. Våra gardiner och gardinstång är från Gotain, likaså den runda kudden i soffan. Glasbordet är från Eilersen. Här på står en vas från Georg Jensen, ljusstake från Stoff med ljus från Ester och Erik, en skål från Sleepo samt ett gäng böcker. Vår soffa är från Sleepo och heter Åre. Här ligger en mysig pläd från Mohair. Älskar den!

Vår belysning kommer från Flos. Mattan är från Sleepo. Modellen heter Panda och färgen light beige.

Här ser ni mitt vackra bokstöd i valnöt från Lineaire lite bättre. Spegeln på väggen kommer från Ferm living som finns hos Solhem inredning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!