Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 24: Vackert uppläggningsfat

God morgon och god jul! Det här inlägget har jag tidsinställt, så jag kikar in lite senare med en riktig julhälsning. Men innan jag tar på mig årets julklänning och börjar förbereda för dags firande så vill jag bjuda på årets sista julklappstips. Även om tiden är lite knapp att hinna köpa detta kanske det kan vara en klapp till dig själv? Vackra serveringsfat får man inte för mycket av. Jag älskar det här från H&M Home – färgen och skiftningarna, formen och materialet. En vacker gåva som passar de flesta.

Uppläggningsfat från H&M Home finns HÄR

Psst! Komplettera gärna med en salladsskål eller varför inte hela serien?

God jul <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!