Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min önskelista

Nu är det bara några få dagar kvar till jul och hög tid för mig att dela med mig av min önskelista denna månad. Som vanligt materiella ting jag drömmer om just nu.

 1. Bal d´Afrique från Byredo är en av mina absoluta favoritdofter. Ni hittar den hos Åhléns HÄR.
 2. Parfymen beskriven ovan börjar faktiskt sina så jag skulle bli väldigt glad om tomten kom med en ny. Ni hittar den hos Åhléns HÄR.
 3. Norr11 är en relativt nyfunnen favorit – jag upptäckte dem på riktigt under förra årets möbelmässa. Ännu har inget från dem fått flytta in här hemma men den här fåtöljen är en av alla gobitar som jag drömmer om. Ni hittar den HÄR.
 4. Hur fint var inte detta stickade set från H&M? Ni hittar tröjan HÄR
 5. …och kjolen HÄR. Tror faktiskt att magen får plats i denna <3
 6. Jag har ju en förkärlek till mörka träslag och försöker plocka in det i inredningen på flera ställen för en varm röd tråd genom hemmet. Denna söta lilla bordslampa från New Works står därför på min önskelista. Ni hittar den HÄR.
 7. Eftersom att det snart är jul tänker jag drömma lite extra stort denna söndag – såg den här färgkombinationen på Herméspläden hemma hos Beatrice Forsell på instagram och kände bara att den skulle vara perfekt här hemma. Snälla snälla snälla tomten…
 8. Ljus i spännande färger och former är ju en av årets trender och jag tycker dessa från Åhléns är så där alldeles lagom ”twistade” för min smak. Ni hittar dem HÄR.
 9. Vattenkokare är tydligen ett måste för alla små-barns föräldrar (stämmer det?). Vi har ju denna retor-serie från Smeg sedan tidigare med både brödrost, mixer och matberedare men vattenkokaren saknar vi. Ni hittar den hos Cervera HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!