Kika in i vårt vinrum!

Här kommer en första liten tjuvkik på vårt ”vinskafferi” som nu i princip är helt klart – äntligen! Överljus och dörrar från Överjärva byggnadsvård är på plats och som ni ser har vi nu även hunnit att betsa alla furuhyllor i en bets som heter Zar i färgen ”Mocca”. Vi prövade även  färgen ”valnöt”, men tycker den blev lite för ljus. Särskilt eftersom vi valt att belysa vissa hyllplan.

Kronan på verket i vårt lilla rum är vinkylen med plats för hela 17 flaskor. Valet föll på kylen ”Oslo” från Temptech. Gillar att den är ”sömlös” och stilren och passar med våra andra vitvaror i rostfritt stål.

Jag tycker ledbelysning är så vacker och belyser flaskorna så fint här inne.

Kylen har två temperaturzoner, så nu har vi alltid serveringsklar vitt- och rött vin hemma. Längtar tills vi kan ha vänner över på middag här hemma igen!

Det har väl inte undgått någon av er att jag är gravid – så något rödpang för mig blir det inte. Däremot ska jag fylla på med alkoholfritt bubbel från Oddbird – tips till alla som inte dricker alkohol inför nyår!

Jag lovar att fota vårt lilla skafferi i dagsljus någon dag också – men jag tycker i ärlighetens namn att rummet är som allra finast på kvällen och det lyser här inne. Ha en fortsatt mysig kväll nu gänget!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!