Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 12: Glasmonter fylld med ett minne?

Personliga julklappar är de bästa! Den här glasmontern från H&M Home kanske kan hjälpa er att rama in något väldigt personligt. Placera ett minne eller något som verkligen betyder något för dig och den du vill ge julklappen till i montern. Kanske en liten sak som en snäcka, ett smycke eller torkad blomma tillsammans med ett fotografi, eller varför inte en dikt eller meddelande/brev? Alla ni med barn kanske kan fylla montern med något pyssel och teckning och ge till far- och morföräldrar? Möjligheterna är många!

Glasmonter från H&M Home HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!