Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Gravid vecka för vecka?

Så har snart ännu en vecka passerat på det här året och i min graviditet. Veckorna springer verkligen iväg och jag känner att jag inte har tid att stanna upp och njuta av graviditeten, en fas i livet jag har drömt och längtat efter så länge jag kan minnas.  Om jag ska vara ärlig är det faktiskt värre än så, för jag har inte mått särskilt bra sista tiden. Jag har jobbat för mycket, särskilt långa kvällar och nätter, under väldigt lång tid och kroppen och knoppen säger nu ifrån. Jag är ju van att aldrig säga nej eller ställa motkrav och sätter återkommande andras behov framför mina egna (jag lider av det klassiska ”duktig flicka”-syndromet ni vet). Men nu handlar det inte bara om mig längre utan också om ett till litet liv som växer och ska få fortsätta att växa och gro i mig. Och kanske är det därför dessa insikter faktiskt på riktigt börjar komma till mig. Senaste veckorna har varit omtumlande på flera plan och igår när jag gick och la mig kände jag mig så ledsen och besviken…

De här bilderna knäppte jag en kväll här hemma för några veckor sedan – magen har faktiskt blivit ännu lite större sedan dess. Jag känner att jag vill skriva mer om min vardag, mina tankar och graviditeten – inte minst för min egen skull! Tänk vad mysigt för framtiden att kunna gå tillbaka och läsa! Är det något ni vill att jag ska fortsätta med? Ska jag börja med vecka för vecka?

Dessa mjukiskläder köpte jag på H&M Home precis när jag fått reda på att jag var gravid. Jag minns att jag köpte dem i strl M för att jag tänkte att (i bäst fall) en växande mage skulle få plats. Byxorna verkar vara slut, men tröjan finns HÄR.

Jag önskar er alla en fantastisk helg och Lucia. Tänd massa ljus, baka, ta er ut på en promenad och läs en bok eller något annat som får er att må bra <3 Glöm inte bort att DU är värdefull och bra för just den du är, oavsett prestation. Och låt ingen annan trampa på dig. Ditt välmående är inte mindre viktigt än någon annans.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Det är klart man ”orkar” med det och Trendenser och Inredningshälpen är också jättebra, men lite konstigt att du frågar vad läsarna tycker och så blir du uppenbart sur när någon svarar ”fel”…

  C 2020-12-15 17:27:31
  Svara
 • Det vore jättekul att få följa graviditeten mer!

  Och känner igen det där med duktig flicka-syndromet och du har alltid verkat jobba oerhört mycket, utöver bloggen, imponerande hur du har orkat. Känns hälsosamt och värt för dig om det går att växla ner på jobb och kunna njuta mer av väntans tider. Kram!

  Elin 2020-12-15 08:07:20
  Svara
 • Svårt svara nej på det, men… Förstår att det är det största som hänt er, men för oss som har småbarnsåren långt bakom oss hoppas jag ändå att bloggen förblir en inredningsblogg och inget annat. Gravidbloggar finns det andra som har,

  C 2020-12-13 18:15:38
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Du önskade dock att den skulle vara mer personlig under den perioden jag mådde väldigt dåligt i graviditeten ”Det var mycket roligare när du skrev om din lägenhet och annat personligt…” skrev du då. Det är väldigt svårt att vara personlig och inte beröra det faktum att jag är gravid. Ett inlägg per vecka om min graviditet borde vem som helst ”orka” skrolla förbi om det inte intresserar. Jag tror det är omöjligt att göra alla nöjda och renodlade inredningsbloggar finns det ju också en uppsjö av – t ex Trendenser och Inredningshjälpen skulle jag vilja tipsa dig om 🙂

   emelieekman 2020-12-14 09:57:00
   Svara
 • Bara jag som är intresserad av endast inredning? Haha.. 🙂

  Cecilia 2020-12-13 15:24:42
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Det är nog flera som känner som du 🙂 Och som jag skrivit och försökt vara tydlig med kommer det inte bli en mamma-blogg, men något inlägg per vecka tänker jag att ni som bara vill läsa om inredning kanske orkar skrolla förbi? Kram!

   emelieekman 2020-12-14 09:58:09
   Svara
 • Vore jättekul att läsa om graviditeten vecka för vecka 😍❤️

  Sara 2020-12-13 08:44:37
  Svara
 • Det vore så mysigt att läsa mer om din graviditet😍🌟

  Therese 2020-12-13 08:29:20
  Svara
 • Håller med. Vill också läsa om vecka för vecka! 🙂

  Emma 2020-12-13 07:16:24
  Svara
 • Dela gärna med dig av graviditeten, det är mysigt att få följa med ☺️💖

  Ellen 2020-12-12 17:38:25
  Svara
 • Jaaa! 🙂 vill så gärna läsa vecka för vecka! Supermysigt att få följa med på det 🙂

  Amalia 2020-12-12 15:54:50
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!