Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 5: En mysig pläd

Pläd Klippan.

Idag har vi unnat oss sovmorgon och en riktigt långsam morgon här hemma. Veckorna och vardagarna springer iväg i ett rasande tempo, men på helgerna försöker vi verkligen bara vara. Jag sitter nu i soffan med en kopp kaffe och tittar på julkalendern. Så mysigt! I eftermiddag tänkte vi baka lussekatter och så tänkte jag plocka fram adventsbelysningen som jag inte hann förra veckan.

Dagens julklappstips från mig är en mysig pläd från Klippan. Åhléns har idag kampanj på plädarna nedan. Tips tips!

Pläd från Klippan hos Åhléns i ljusgrått HÄR, beige HÄR, mörkgrått HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!