Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Julklappstips 2: Personliga anteckningsböcker

Idag vill jag tipsa er om en personlig julklapp som jag tror passar en väldigt bred målgrupp – nämligen anteckningsböcker, pärmar, förvaringsboxar och kalendrar med en personlig text – t ex ett namn, citat eller annan personlig prägling som ni ser exempel på ovan. Kanske ska mormor få en pärm för alla sina recept, farfar ett personligt fotoalbum, de blivande föräldrarna ett block märkt med bebisens namn, syrran ett anteckningsblock och mamma en kalender med sitt namn och år 2021 på? Möjligheterna är många! Företaget där dessa fantastiska produkter finns heter Bookbinders Design.

 

Anteckningsblock som går att prägla med  personlig text finns hos Bookbinders Design HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så roligt att du är tillbaka!

    C 2020-12-02 22:43:49
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!