Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bokstöd i trä och annat fint

En av mina favorit-butiker när det kommer bli prisvärd inredning är Zara Home. Jag sprang ofta in i deras butik på Birger Jarlsgatan innan Corona och jag arbetade på plats på kontoret på Östermalm. Kanske är det därför jag ofta glömmer att tipsa om dem här i bloggen? Mycket annan inredning kikar jag nämligen på online och jag tänker att det kanske är därför de butikerna får mer plats här. Hur som helst, Zara Home har så så så mycket fint. Nedan har jag listat några storfavoriter. Önskar SÅ att vi hade plats för sängbord, för hur fina är inte dessa längst ned i bild? Wow.

Hos Zara Home HÄR.

Porslin HÄR.

Cashmir-pläd HÄR.

Sängbord HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!