Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Önskelistan är tillbaka!

November börjar lida mot sitt slut och eftersom att jag är igång med bloggen igen efter ett par veckor (månader) i radioskugga (första 15 veckorna i graviditeten var inte roliga vill jag lova…) så tänkte jag att det var dags att bjuda på en önskelista. Nedan har jag listat materiella ting jag drömmer om just nu.

 1. Bröderna Lejonhjärta är kanske världens finaste berättelse? Jag tycker den här nya exklusiv utgåva i stort format illustrerad av Jesper Waldersten är så fin. Ni hittar den bland annat hos Designtorget HÄR.
 2. Trots att skåpen nästan är överfulla här hemma kan jag inte sluta drömma om dessa glas från Ferm Living som finns hos Solhem inredning HÄR.
 3. Så vacker fåtölj från Soffa Direkt – rotting och mörkt trä… mums!
 4. Att renoveringen (typ) är färdig måste firas! Jag önskar mig väldoftande parfym till hemmet från Byredo. Finns t ex hos Åhléns HÄR. På samma tema får gärna doftljuset i samma serie flytta in. Det finns också att klicka hem från Åhléns HÄR.
 5. Favorit-läppglans! Nu när Lyko har rabatt tänkte jag klicka hem detta från Clarins.
 6. Skit-året 2020 börjar lida mot sitt slut. Aldrig har det väl känt så skönt att få byta blad. Gillar denna kalender från Bookbinders design.
 7. Soft Goat har mysigaste cashmir kläderna jag vet. Önskar mig denna härliga omlott-kofta. Perfekt i vinter när magen växer. Finns HÄR.
 8. Svart eller mässing? Det är frågan. Jag har landat att det blir denna prisvärda vägglampa från Mio som ska upp i sovrummet. Var helt säker på att det skulle bli en i mässing. Men nu är jag tveksam. Vad tycker ni?
 9. Vi har ”lånat tillbaka” våra gamla matstolar från vår svärmor eftersom att vi sålde Gubi-stolarna när vi flyttade från lägenheten i Nacka. Men nu börjar det bli hög tid att lämna tillbaka dessa och köpa ett par nya. Väljer mellan dessa från &Tradition och CH 23 från Hans J. Wegner i valnöt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!