Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Last year

Idag är det första advent och nedräkningen till jul har börjat. Vi flyttade ju in i vår lägenhet i slutet på december förra året, vi sov faktiskt vår första natt i lägenheten på nyårsafton. Jag ser verkligen fram emot vår första jul här i vår trygga borg som äntligen börjar likna ett hem. Här ska vi adventspynta, baka lussekatter, knäck och pepparkakor, tända ljus och vår brasa, ha uppesittarkväll och äta julskinka. Allt det där vi gick miste om i fjol på grund av renoveringen som aldrig tycktes bli klar på grund av saker som låg utanför vår kontroll.

I fjol vid den här tiden bodde vi hos några vänner på Östermalm. De bor utomlands halvårsvis så vi hade verkligen tur som kunde bo där medan vår renovering pågick. Jag är fortfarande tacksam över den gästfriheten och generositeten de visade. De här bilderna knäppte jag hemma hos dom. Jag älskar verkligen samlingen med vackra böcker som fanns där…

Mysig pläd från Klippan finns HÄR. Koppen hittar ni liknande HÄR.

Min favoritvas från Cafu Georg Jensen är nedsatt under Black weekend hos Åhléns – ni hittar den HÄR.

…även ljusstaken Nagel från Stoff finns hos Åhléns HÄR.

Ha en mysig första advent nu finaste ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!