Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fyra black friday-favoriter

Hatad av många, älskad av andra. Black friday är här och det har väl ingen kunnat undgå. Jag hade 11 ny sms när jag tittade på mobilen i eftermiddags – alla från olika företag som lockade med rabatter. Jag tycker inte att man ska spontan-köpa bara för att det råkar vara rabatt, men däremot förstår jag inte riktigt varför man inte skulle kunna passa på att fylla på badrumsskåpet med ”förbrukningsvaror” som t ex sin dag- och nattkräm nu när det är rabatt om man har möjlighet. Det är ju perfekt tillfälle att passa på. Lyko har t ex 20% rabatt på nästan hela sortimentet. Även sådant man planerat att köpa tycker jag är ok – det viktiga är helt enkelt att inte dras med och köpa sådant som man egentligen inte behöver eller har planerat att köpa. Eftersom att det är fredag tänkte jag i vanlig ordning bjuda på fyra fredagsfavoriter och idag på teamt Black friday med tips på inredning till bra priser och annat jag själv köpt idag.


1. H&M har 20% rabatt på ALLT idag – kläder, barnsortimentet (om jag är taggad? JA!), heminredning… Jag har sparat en del favoriter sedan tidigare och idag tänkte jag passa på. Den här spegeln är en favorit som jag vet många av er spanat på tidigare som åter finns i lager. Tips!

2. Min favoritbutik Other Stories bjuder också på 20% rabatt dagen till ära. Den här jackan klickade jag precis hem. Har suktat efter den så länge men den har varit slut i min storlek.  Valde mellan cream och outmeal och landade i den sistnämnda. Målbilden är att rulla vagn i denna i vår <3

3. Homeroom har ju massa fin inredning från olika kedjor och de har 20-30 % rabatt på så mycket fint. T ex denna fina lounge-stol.

4. Vackraste kannan jag skådat. Ni vet att jag drömt om denna länge. Den är nedsatt hos George Jensen – ska jag unna mig?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!