Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Adventsbelysning

Första advent närmar sig med stormsteg – vi börjar räkna ned till julafton redan nästa helg! Men jag vet också att ni är många som likt mig knappt kan bärga er och kanske tänker tjuvstarta med adventsbelysningen redan till helgen? November är ju så mörkt och grått och nu när de flesta av oss går hemma om dagarna tycker jag att vi kan få unna oss lite extra mysbelysning för att lysa upp denna mörka tid.

Själv längtar jag efter att ta mig upp på vinden och plocka fram adventsljusstaken Felicia från Åhléns som jag fyndade på Tradera i fjol samt adventsstjärnan Eldig från Watt och veke. I år är första julen i lägenheten och jag har tänkt att adventsljusstaken ska få ta plats i fönstret i vardagsrummet och sovrummen kommer smyckas med varsin stjärna.

Har ni inte en kartong märkt med julpynt stående på vinden utan vill komplettera er adventsbelysning med något nytt vill jag tipsa om några av mina utvalda favoriter i blandade prisklasser. Vi börjar med ett gäng julstjärnor…

 1. SOL från Markslöjd som ni hittar hos Ellos HÄR.
 2. Dekor från Rusta HÄR (kolla priset!)
 3. Elvira som ni hittar hos Mio HÄR.
 4. Lisa från Markslöjd finns hos Mio HÄR.

Nedan har jag samlat några favoriter när det kommer till elektriska adventsljusstakar. Samtliga går faktiskt att köpa hos Ellos som t om 20/11 (fredag!) har 20% rabatt på just adventsbelysning. Tips!

 1. Gustavo från Star trading finns hos Ellos HÄR.
 2. Mäster XL från Markslöjd finns hos Ellos HÄR (i olika färger).
 3. Milano från Star trading finns hos Ellos HÄR.
 4. Echo från Star trading finns hos Ellos HÄR.
 5. Nice från Markslöjd finns hos Ellos HÄR.
 6. Glory från Star trading finns hos Ellos HÄR.
 7. Milano från Star trading finns hos Ellos HÄR.
 8. Glory från Star trading finns hos Ellos HÄR.

Det finns en hel uppsjö med fin adventsbelysning hos Ellos – detta var bara ett urval som faller mig i smaken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!