Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Besatt av vaser

Kvinnor som samlar på skor har man ju hört om, jag pratar inte minst om Carrie Bradshaw som har skosamlingen vi andra bara drömmer om. Jag själv å andra sidan har en annan fixering – vaser. Jag är besatt. Släpar jag hem en endaste vas till hit hem tror jag att min sambo bryter ihop. Det står nämligen vaser i varenda hörn och i varenda skåp. MEN vad fina de är – både med och utan snittisar. Nu har jag nosat upp en vacker vas till ett riktigt bra pris hos H&M Home som jag känner att jag bara MÅSTE lägga vantarna på. Den är perfekt. Håller ni inte med?

Vas H&M Home HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Dom här vasarna från H&M var riktigt fina, tack för tipset.

  Victoria 2020-09-04 13:43:22 https://whitepouch.co.uk/
  Svara
 • Hade varit kul med en samlad bild på alla vaser!

  Carina 2020-09-03 13:52:06 https://lagamobilen.se/
  Svara
 • Samma här har mycket vaser men tycker det är så roligt och finns så många fina.
  Tycker som du att dem är fina även utan blommor och sen ryms inte alla i skåpet så måste ha dem stående lite överallt 😂

  Josefine 2020-09-02 23:17:29
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!