Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tidlöst badrum

Godmorgon på er! Jag kikar in lite snabbt innan ännu en arbetsdag (räknar ner dagarna till semester nu) för att visa er detta tidlösa badrum som jag hittade i ett arkitektritat hus från 1964 via Alvhem. Om jag får sia om framtiden kommer badrummet med sina tidlösa material och färger vara minst lika aktuellt och vackert om 20 år eller kanske ännu längre tid…

Bilder lånade från alvhem.se

Att haka på tillfälliga trender när man renoverar är lätt, det är svårt att inte ryckas med ibland med alla hundratals val som ska göras (tro mig, efter vår renovering vet jag). Men jag tror på att försöka lyssna på sig magkänsla – tycker jag om det här för att det är en trend eller är det en stil jag alltid tyckt om? Att renovera ett badrum för att man tröttnat på färger/material/stil är otroligt kostsamt och oförsvarbart. Så tänk en extra gång och välj hållbart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!