Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RE:CYCLE

Minns ni min cykel? Ni vet den som är gjord med återvunna Nespresso-kapslar? Ja ni läste rätt – tillsammans med svenska cykelföretaget Vélosophy har Nespresso tagit fram RE:CYCLE; en cykel tillverkad med återvunna Nespressokapslar. Det är så häftigt och dessutom den snyggaste cykeln jag skådat. I år återlanseras cykeln och finns att köpa i begränsad upplaga på Vélosophys hemsida!

Älskar den blålila färgen inspirerad av Nespressos populära Arpeggio-kaffe, alla fina detaljer och mixen av material. Har ni t ex sett att cykelkorgen i trä har två kaffekoppshållare och att ringklockan har formen av en kapsel?

Att aluminium är ett av världens mest hållbara material, kan återanvändas i oändlighet och bli till nya användbara produkter visste ni säkert? Men att Nespressos kaffekapslar också går att återvinna i vanliga metallåtervinningen känns det som att inte alla har samma koll på? Men det vill jag och Nespresso ändra på! Jag vet att ni är många, likt mig, som älskar Nespresso och har en maskin som går varm där hemma. Kan vi inte lova varandra att fortsättningsvis alltid komma ihåg att lämna våra förbrukade kapslar i metallåtervinningen? Då kan vi sluta kretsloppet och kapslarna kan bli nya grejer i aluminium.

Nespressos kaffekapslar går att återvinna i någon av Sveriges 5 800 återvinningsstationer eller i närmsta Nespresso boutique. Kapslarna sorteras som metall och återvinns som de är; med kaffesumpen kvar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Ja, cykeln var riktigt snygg men kjolen var ännu snyggare den hade gärna fått bo i min garderob/Tina

    Tina 2020-07-08 18:59:11
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!