Räfflade vaser

Som utlovat tänkte jag idag bjuda på en inredningsdetalj till budgetpris. Det har trillat in en del nyheter redan nu hos mina favoritbutiker och hos Ellos hittade jag en ny-gammal favorit – vasen Diana! Den i klarglas ovan var en av mina favoriter under hösten och nu har den även släppts i mörkt glas. Vaserna är nedsatta med 20% så jag lägger extra betoning på budgetpris. Tycker dock att den känns så lyxig? Den sålde slut i ett nafs sist, så det gäller att passa på!

Vas från Ellos Home. Klarglas HÄR. Brunt glas HÄR.

Vasen Diana finns även i en större storlek och även denna finns nu i brunt (och dessa är också nedsatta 20%!).

Diana Large i klarglas HÄR.

Diana Large i mörkt glas HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!