God morgon måndag!


Var det någon mer som vaknade av blixtoväder i natt? Jag sprang upp och stängde alla fönster för regnet öste verkligen ned och blixtarna avlöste varandra. Jag kunde inte somna om så efter några timmar valde jag att stiga upp och göra mig en kaffe och blogga. Som jag saknat det! Nu ligger en drös med blogginlägg och väntar på att publiceras. I eftermiddag dyker ett bildregn från midsommar upp och imorgon ska ni få ta del av en inrendingsdetalj till budgetpris.

Som ni vet har jag haft en väldigt hektisk vår på jobbet så tiden har tyvärr inte funnits för bloggen och som vanligt under sommaren så drar jag ned på uppdateringarna här inne för att få återkoppling och njuta av semestern. Jag är mer aktiv på instagram för er som saknar mer frekventa uppdateringar! Men jag gissar att de flesta av er har fullt upp med att umgås med familj och vänner och njuta av sommaren.

Nu är det dags för mig att svida om för en dag på kontoret. Efter helt magiska dagar ute på min sambos landställe med hela familjen (min familj kom och hälsade på – så mysigt!) är jag lycklig enda in i själen och ser faktiskt fram emot kontorsjobb. Jag jobbar två veckor till, sedan går jag på semester. Det blir av förklarliga skäl en sommar i Sverige. Ser fram emot det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!