Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Sista maj

Det är sista maj och HÖG tid för mig att bjuda er på min önskelista. Här kommer därför ett axplock av vackra ting jag drömmer om just nu…

  1. Midsommardröm eller vad? Jag är ett stort fan av luftiga långklänningar och klickade faktiskt precis hem den här till mig själv. Ni hittar den hos Other Stories HÄR.
  2. T om midnatt har Åhlens 25% på solglasögon. Är så taggad på att klicka hem dessa solisar. Ni hittar dem HÄR.
  3. Det har hänt en hel del i lägenheten sedan vi snackade sist – bland annat börjar badrummet bli färdigt och jag är verkligen så sugen på att klicka hem lite fina och väldoftande detaljer dit in. Det här ljuset från Byredo är en favorit som ni hittar hos Åhlens HÄR.
  4. …även en en god doft hit in i form av spray skulle inte sitta fel. Även denna från Byredo hittar ni hos Åhlens HÄR.
  5. Älskar dessa krukor från Bergs Potter. Ni hittar dessa hos Åhléns HÄR.
  6. Jag har hittat den PERFEKTA soffan till balkongen. Ska jag slå till? Såg att det var få kvar i lager. Förstå vad skönt med en soffa som är snygg och bekväm UTAN dynor. Jag känner mig för väl och vet att jag aldrig kommer orka släpa in och ut dynor från balkongen varje dag… Ni hittar soffan hos Jotex HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!