Grönt kök

Hej gänget! Hur mår ni? Känns som det var så länge sedan jag kikade in här och sa hej. Jag har så intensiva veckor bakom (och framför) mig så behövde en paus i helgen kände jag. Min magkatarr har börjat blossa upp, så nu måste jag verkligen lyssna på kroppen. Varför är det så svårt att säga nej? Någon fler som lider av ”Duktig flicka”-syndrom? Helgen kom väldigt lägligt och har givit mycket energi i form av återhämtning, frisk luft, vänner och god mat. Jag har inte ens öppnat jobb-mailen i helgen. Så skönt! I veckan är det dessutom Kristi himmelsfärd så om vädret tillåter kanske vi vågar oss ut till landet (som ligger inom vårt län – ni kan vara lugna :)).

Något som (i motsats till livet just nu) känns väldigt harmoniskt är detta gröna sköna kök från en lägenhet som förmedlas via Entrance mäkleri i Göteborg.

Bilder lånade från entrancemakleri.se

Nu var det framförallt den fantastiska kolören på köket som fångade min uppmärksamhet men i kollaget nedan visar jag hur ni med små medel inspirerade av köket ovan kan piffa till köket hemma hos er.

  1. Ett mer luftigt intryck skapas genom att inte ha överskåp på hela väggen utan istället satsa på snygg och bra väggfast arbetsbelysning. Ni hittar liknande vägglampa hos Ellos HÄR.
  2. Denna klassiska stol Ton finns HÄR.
  3. Färska kryddor piggar upp vilket trött kök som helst!
  4. Säg hej då till fula ”yes”-flaskor. Satsa istället på diskmedel i en snygg flaska. Denna från Lilla bruket finns hos Åhléns HÄR.
  5. Kokböcker är fina att samla i grupp och låta stå framme i rampljuset på köksbänken. Mandelmanns köksbok hittar ni hos Adlibris HÄR.
  6. Levande ljus är ett måste på köksbordet. Dessa budget-fynd finns hos Jotex.
  7. Utöver levande ljus är ju snittblommor i en maffig vas en riktig stämningshöjdare. Denna vas finns hos Svenskt tenn.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!