Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Svart gardinskena

Bilder från Pinterest.

I helgen enades vi här hemma kring val av gardiner, jag har nämligen kämpat i rätt så många veckor med att övertala min älskade sambo om att vi ska ska en svart skena i vardagsrummet istället för gardiner längst hela väggen på skena i taket. Inspirationen är bland annat hämtad från bilderna ovan. Jag tycker att det är så snyggt! Särskilt när man har takstuckatur som är synd att dölja.

Fördelen med att inte ha gardiner längst hela väggen är dessutom att vi får mer väggyta att ”leka” med. Vår älskade spegel från Ferm Living som jag beställde från Solhem inredning för ett halvår sedan kom därför äntligen upp på väggen i helgen. Jag har inte riktigt hittat den perfekta platsen för den tidigare, men nu så.

När gardinerna är på plats kommer spegeln sitta centrerat på väggen mellan gardin och väggslut. Nu ser det kanske lite snett/obalanserat ut 🙂

På andra sidan fönstret bredvid gardinerna tänkte jag att denna skönhet ska få sitta. En ljuslampett från Lindshammar glasbruk vilken jag budade hem på auktion i helgen. Den blev min under 500-lappen. Det kallar jag kap!

Mitt senaste auktions-fynd!

Regnet slår mot rutan och jag hade planerat att fotografera ett samarbete på balkongen i kväll. Fortsätter det så här får jag nog göra om mina planer. Nu ska jag fortsätta slurpa i mig min matcha-latte och återgå till jobbet. Ha en fin eftermiddag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!