Wish list

Att få sätta ihop en önskelista med materiella ting jag drömmer om just nu har varit en utmärkt aktivitet för att skingra tankarna denna kväll. Någon dag för sent kommer här april månads önskelista…

  1. Drömmer om sommaren och vackra klänningar. Den här modellen är otroligt smickrande för figuren. Ni hittar den hos Other Stories HÄR.
  2. Har i så många år haft ögonen på en Sac de Jour från Saint Laurent. Nu har de kommit med en ny modell under namnet Manhattan som har sina likheter och jag är sååå sugen på att slå till. Ska jag? Lika snygg cross body som i handen. Älskar! Ni hittar denna bland annat hos My Theresa.
  3. En ny doft i vår skulle inte sitta fel. Denna från Armani hittar ni bland annat hos Åhléns HÄR.
  4. Denna foundation från Armani beauty är M A G I S K! Det är en hybridfoundation som ger en naturligt fräsch hudton samtidigt som den återfuktar huden. Perfekt nu till sommaren när man vill ha något lätt och inte lika täckande, speciellt till vardags. Den finns bland annat hos Åhléns HÄR. Jag har nyans 5,5 nu.
  5. Dra mig baklänges vilken vacker bänk signerad Norr11. Bänken Le Roi kommer enligt utsaga inom kort i mörkt trä. Som ni förstår står den högt på min önskelista!
  6. Jag vill fylla lägenheten och balkongen med fina träd i kruka. Ett tips är att Ellos (klick!) fått in massa fina. Vill ni hellre satsa på konstgjorda växter hittar ni flera hos Mio HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!