Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Värmeljushållare

Idag vaknade vi upp med lite regn och grå himmel utanför fönstret. Jag har därför passat på att tända lite ljus, njutit lite extra av det varma morgonkaffet och gjort varsin grön smoothie till mig och fästmannen. Eftersom det är tisdag och jag kämpar med att få in bra rutiner igen tänkte jag att det var på sin plats att bjuda på ”veckans detalj”. Hur fina är inte dessa små ljushållare till värmeljus? Me like!

Ljushållare för värmeljus från Hilke Design finns hos Cervera HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!