Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Blomstermoln och torkade blommor

Har ni sett något vackrare blomstermoln – eller ska jag skriva blomsterdröm? Det här är en nyhet hos Ellos – ja du läste rätt du kan KLICKA hem den här vackra kreationen. Ni hittar den HÄR.

Här ser ni ytterligare ett riktigt maffigt moln. En dröm som sagt! Ni hittar den HÄR.

Utöver de här riktigt storslagna kreationerna har Ellos fått in torkade buntar som alltså går att klicka hem(!), så smidigt. Jag letade själv som en tok efter mina torkade växter hemma och får dagligen frågor av er kring var man kan hitta t ex hartass och pampasgräs. Här nedan har jag listat några av mina favoriter.

Vackra, blekta Ruscusblad. Ni hittar bunten HÄR. Vasen är förövrigt så vacker och finns HÄR.

Miscanthus – ett ståtligt gräs med fluffig blomma som går i naturfärger. Finns att klicka hem HÄR. Vaserna i bild är från Dbkd.

Min favorit när det kommer till torkade växter – Hartass eller Lagurus Blecht som det heter. Här kan ni se hur jag stylar denna torkade växt hemma. Ni kan klicka hem denna bunt HÄR. Vasen i bild finns HÄR.

Klassiskt fluffigt pampasgräs finns HÄR. Vasen hittar ni HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!