Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Fredagsblommor på en torsdag?

Förra veckan unnade jag mig ett vackert fång snittblommor och först nu börjar de se lite ledsna ut. Nu när vi har en långhelg framför oss så tänker jag att det är dags att välja ut en ny härlig bukett och kanske får även lite påskris följa med hem.

Älskar det här lilla sidobordet från Von Chadaux!

Jag har så extremt mycket på jobbet just nu och jag tycker att det är så svårt att sära på fritid och jobb i dessa tider. Igår slog jag inte igen datorn förrän strax innan midnatt, så det ska faktiskt bli så skönt att gå på påsk-ledigt i några dagar, trots att påsken i år blir väldigt annorlunda.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!