Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Hemma-uniform och värmeluftsborsten som gör underverk med mitt hår


Jag fortsätter att arbeta hemifrån och igår kände jag bara att jag var tvungen att rycka upp mig. Jag har suttit osminkad, ned en knut på huvudet i mina fulaste mjukisdressar i över två veckor. Jag gick därför upp och duschade, sminkade mig och fixade håret och om sanningen ska fram blev jag faktiskt mycket mer effektiv. Fick så mycket komplimanger för mitt hår när jag la upp den här bilden på min story igår. Gulliga ni <3

Utöver bra gener och en bra frisör (jag går till Sheyda på Linnégatan) är hemligheten 100% där här varmluftsborsten som jag använder dagligen för att få till vardagsfrillan och en nyfönad look.

Jag har använt denna i säkert 10 år om inte längre. Min mamma hade denna när jag bodde hemma, så det är tack vare henne som jag började använda den. Nu senaste året känns det som att många har upptäckt denna typ av borste, så jag vet att den ofta är slutsåld. Den finns iallafall i lager på Ellos just nu. Tips!

Ni hittar den HÄR hos Ellos.

Jag brukar använda den på tort eller lätt fuktigt hår. Jag brukar dela upp håret i sektioner och arbeta med en ”slinga” i taget. Jag drar håret igenom borsten från roten och när jag närmar mig hårtopparna böjer jag borsten och rullar upp ett varv så att toppen böjs inåt och låter borsten blåsa i ca 10 sekunder, släpper/rullar ut och sedan tar jag nästa sektion/slinga hår osv. Svårt att förklara, kanske får visa på instagram-story någon dag om frågorna fortsätter att komma 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så fint ditt beigea set var! Såg på Instagram att du skrivit att det var från mango, men jag lyckas inte hitta det!!! Var har du köpt det? Kanske bara finns i fysisk butik? Ha en bra dag!

    Lina 2020-04-06 08:50:47
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!