Ännu en helg i ”karantän”

Som rubriken skvallrar om har ännu en helg i lägenheten passerat. Jag börjar på riktigt bli frustrerad över att inte träffa vare sig kollegor, vänner eller familj. Nu har vi varit hemma från resan i snart två veckor och även fast det inte är någon rekommendation från folkhälsomyndigheten har vi undvikit att träffa/ha närkontakt med människor.  Vi har mest glidit runt här hemma i myskläder, jobbat på varsin laptop och försökt att inte störa varandra allt för mycket. Det slog mig också att jag inte burit något smink på två veckor. Längtar efter att få klä upp mig igen. I skrivande stund slår ett snöblandat regn mot fönstret men i helgen bjöds vi i alla fall på underbart vårväder. Här kommer några snap shots från helgen som passerat.

Det är (var) vår i luften. Blev lycklig av värmen, fågelkvittret och allt som äntligen börjat blomma.

Den här fina skyltningen lockade mig in i en blomsterbutik jag passerade på min lunchpromenad i fredags.

Syrener. Fick försommarkänslor (skolavslutning och en blomstertid nu kommen…) och var tvungen att plocka ihop en bukett. Att få plocka ihop sin egen bukett får mig att känna samma lycka som när man som barn på lördagar fick plocka ihop sin egen godispåse!

Fredagsblommor <3 En tradition jag måste börja med igen.

Det som göms i snö, kommer upp i tö. Eller det som göms i flyttkartonger kommer fram när man får tummen ur och packa upp dem… När jag rensade ur en kartong i veckan så hittade jag förra sommarens favoriter – kapslar från Nespresso speciellt framtagna till is-latte. Yummy!

Gjort gröt med skummad havremjölk till frukost.

Tittat på orimligt mycket TV och ätit massa snacks. Nästa vecka är det skärpning och nya tag.

Får inte nog av fikabröd, bullarna från Stinas bageri är magiska. Fått i mig några stycken denna helg… Helgens bästa fika intogs på balkongen i solen. Längtar tills vi ska börja fixa till den. Skulle vilja sätta upp en markis, köpa nya blomlådor, plantera, köpa nya möbler och utomhusbelysning. Kanske ska skriva ett inlägg om det i veckan?

Hoppas ni också haft en fin helg trots rådande förhållanden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej,
  Jag tänkte fråga hur svår underhållen du upplever marmor bänkskivan? Jag velar mellan komposit skiva eller marmor skiva men det är ju så mycket mer levande med en marmor skiva så hade helst valt det men är lite orolig för fläckar. Är det något du är orolig över? Har en sambo som är lite slarvig hihi 🙂
  Tack snälla för ditt svar!
  Vänliga hälsningar
  Jessica

  Jessica Grahn 2020-04-22 17:25:08
  Svara
 • Åh vill också gärna få inspiration till balkongen ?

  Emma 2020-03-30 17:35:00
  Svara
 • Jaa gärna balkonginspo (för små balkonger om man får önska)

  Emma 2020-03-30 14:13:43
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!