Önskelista

Mars närmar sig sitt slut. Jag hade verkligen sett fram emot April och vårens intåg. Just nu känns det som att den här våren kommer bli annorlunda mot tidigare år med tanke på Corona. Samtidigt kan vi bara fortsätta följa myndigheternas rekommendationer och hoppas att det vänder. Allt vi alla vill just nu är ju just att det ska vända och att drömma om materiella ting just nu känns nästan fel. Samtidigt får vi inte sluta leva och konsumera om vi kan. Vad händer då med samhället? Trots de svåra tider vi befinner oss i så måste det vara okej att få drömma sig iväg och tro på att det faktiskt kommer bli bättre… därför kommer här Månadens önskelista – materiella ting jag drömmer om just nu.

 1. Hur mysig tröja? Perfekt den här årstiden och jag älskar den här kalla beigea färgen. Ni hittar den hos Filippa K och den finns att klicka hem hos Åhléns HÄR.
 2. Våren är (nästan!) här och det betyder tid för nya solisar. Spanat på dessa från Chimi såå länge. Tror jag ska slå till på ett par svarta. Finns hos Åhléns HÄR.
 3. Drömmer om att få plats med ett stort olivträd här hemma. Men var? Hmmm… Den vackra krukan kommer från Isa Deco och finns bland annat hos Åhléns HÄR.
 4. Det är ingen hemlighet att jag älskar att tända ljus här hemma. Doftljus är extra lyxigt och i dessa tider när vi spenderar mycket tid hemma går det åt mer ljus en vanligt. Jag vill fylla på mitt förråd med ett ljus från Byredo som förövrigt är så snygga och doftar gudomligt. Finns hos Åhléns HÄR.
 5. Tycker det här bokstavshalsbandet från Edblad var väldigt enkelt och nätt. Det får gärna hänga runt min hals i vår. Finns att köpa hos Åhléns HÄR.
 6. Hur fin är inte denna väska från Little Liffner? Så snygg färg och perfekt vardagsväska till jobbet där även gympåsen får plats). Finns hos Åhléns HÄR.
 7. Jag har fortfarande inte klickat hem senaste Residence Magazine men nu ska jag banne mig unna mig lite inredningsinspirations-läsning. Så snygg som coffee table book. Finns hos Adlibris HÄR.
 8. Jag funderar ju på den har magiska lampan Buds 2 från Foscarini fast taklampa i köket men just nu lutar det nästan mer åt Flos (ni hittar inlägget om det HÄR). I så fall skulle jag mer än gärna klicka hem Buds 2 som bordslampa. Så fin! Finns hos Royaldesign.
 9. Drömmer fortfarande om dessa MAGISKA stolar. Vill ha!!!! De är från &Tradition och finns bland annat hos Länna Möbler

Pssst! Jag såg att Åhlens har 20% medlemsrabatt vid köp över 600 kr på massa av sakerna i min önskelista just nu. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Åh tycker Flos Ic lights till taket i köket. Så fint med att gå igen med kromdetaljerna till er kök. Vi har en stor och en liten ovanför vår köksö. Så nöjda.

  Justina Velin 2020-04-01 22:15:15
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!