Årets inredningsblogg 2020 – 34kvadrat är nominerad i Rum21 awards!

Mitt i allt elände så fick jag ett ytligt men ack så glädjande och värmande besked här om dagen – jag är nominerad till Rum21 Awards i kategorin Årets inredningsblogg! Jag är väldigt smickrad och stolt över nomineringen. Alla som står mig nära vet hur mycket tid och kärlek jag ger till bloggen varje dag. Jag får ofta frågor kring varför jag fortfarande bloggar och inte satsar helhjärtat på instagram istället. Ur ett ekonomiskt perspektiv hade det förmodligen varit bättre men sanningen är att jag tycker det är så mycket roligare att driva bloggen. Här får jag vara mer kreativ, jag får skriva och dokumentera, allt behöver inte alltid vara helt perfekt och jag vågar vara ärlig mot er när livet inte är på topp (…eller när en renovering håller på att gå åt pipsvängen). Kanske är det bara inbillning, men jag upplever att ni som läser bloggen känner mig på ett djupare plan. Jag blir verkligen varm av er omtanke och era hejarop i kommentarsfältet. Jag inser att jag kanske inte berättar det för er så ofta, men jag älskar att ”prata” mer er. Hur som helst – vill ni rösta på mig så hittar ni omröstningen HÄR under kategorin Årets inredningsblogg där jag har nr 1.

Jag startade den här bloggen som en 22-årig student som precis skulle flytta hemifrån till en egen lägenhet för första gången och jag minns det som igår. Med en begränsad studentbudget och ett brinnande intresse för inredning började jag skapa ett hem av min lägenhet på 34 kvadratmeter. I höst fyller jag 30 år och mycket har förändrats på dessa snart 8 år, men bloggen har fortsatt vara en viktig del av min vardag.

Sedan jag startade 34kvadrat har min filosofi varit att alla ska kunna att skapa sig ett mysigt hem där de trivs oavsett storlek på boende eller plånbok. Det är därför viktigt för mig att fortsätta att tipsa om prisvärd inredning, komma med compactliving-tips och samtidigt inspirera och våga drömma stort. Vid sidan av mitt vanliga jobb lägger jag ner mycket av min lediga tid på bloggen. Så OM ni gillar 34kvadrat och tycker att jag förtjänar att vinna får ni som sagt hemskt gärna rösta på mig HÄR under kategorin ”Årets inredningsblogg”. Det skulle vara en stor sporre till att fortsätta inspirera er med nya kreativa inlägg. Tusen tack på förhand!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!