Hemma

Vi är hemma igen! I vår trygga borg – vår lägenhet. Den här semestern blev inte som vi tänkt, på något sätt. Och vår hemstad Stockholm som vi lämnade för drygt en vecka sedan känns som en helt annan. Jag tänker på alla småföretagare och anställda som drabbats hårt av minskad omsättning och uppsägningar. Vi ska stötta våra lokala restauranger genom att köpa hem mat. Jag kan lyckligtvis jobba hemifrån så fokus kommande dagar blir att återgå till jobbet och försöka hitta nya rutiner så att man kan fortsätta vara produktiv hemifrån köksbordet.

Som jag misstänkte vill ni fortsätta att läsa om ”vanliga” saker här i bloggen. Nyhetsrapporteringar med anledning av Corona-viruset får ni genom andra kanaler. Min plan framåt är därför att försöka fortsätta uppdatera mina sociala medier som vanligt igen nu när jag är hemma. Jag tror det är skönt även för mig att vissa saker kan få fortsätta vara som de alltid varit när allt annat är i gungning.

Så tacksam över vår lägenhet som badar i dagsljus. Så skönt att vi börjar komma i ordning hemma också så att man kan få bra arbetsro. Här ser ni vår nya matta. Färgen blev så bra här. Har beställt hem massa gardinprover. Lutar åt att vi kör vita tunna linnegardiner här i vardagsrummet.

Belysningen från Flos. Matta, pläd och soffa från Sleepo. Bord från Eilersen. Vas från Georg Jensen.

Ha en fin torsdag nu gänget. Ta hand om varandra. Ni som har möjlighet tycker jag också ska unna er frisk luft och en promenad i solen på lunchen eller i eftermiddag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Välkommen hem! Jättebra att ni tänker precis som oss att det är viktigt att sponsra restauranger och affärer i stan nu, det här är ju helt förödande för småföretagen!

  Och ser framemot att kunna surfa in och få inspo från dig som vanligt!

  Amanda 2020-03-20 10:34:58
  Svara
 • Var är den fantastiska snäck-skålen ifrån??

  Therese 2020-03-19 19:20:27 http://[email protected]
  Svara
 • Så bra att ni tog er hem! Kan du inte berätta lite om hur ni lyckades med det?

  C 2020-03-19 15:22:19
  Svara
  • Svar på Cs kommentar.

   Vi hade tur och lyckades hitta ett inrikesplan till NYC och ett Sas plan som åkte mellan NYC och Stockholm. Jag hoppas du som tyckte att det var ”helt galet” att vi åkte till USA förstår att läget inte såg ut som det gör idag när vi åkte… Då hade vi såklart aldrig åkt.

   emelieekman 2020-03-19 18:08:57
   Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!