Inspirerande sovrum

Idag har jag världens stressigaste dag. Imorgon åker jag nämligen utomlands med familjen. Vi åker redan ikväll ut till Arlanda och sover på nyöppnade Comfort Hotell Arlanda och det är så mycket jobb och annat som ska fixas innan dess. Jag kikar snabbt in här för att jag vill visa er två inspirerande sovrum som jag hittade hos Ellos. Jag är lite sugen på att sätta upp en hylla på väggen så här ovan sängen…

Lampa på hylla HÄR // Kruka på hylla HÄR // Sängkläder HÄR // Överkast HÄR // Matta HÄR // Bänk HÄR // Vas i form av snäcka HÄR

Sängbord HÄR // Vas snäcka HÄR // Sängkläder HÄR

Vi hörs igen lite senare med min helg i bilder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!