Välja beslag till köket …och en rolig nyhet!

Som ni vet har mitt liv senaste halvåret kretsat kring vår renovering – jag har lagt otroligt mycket energi och tankekraft på våra inredningsval. Varje liten detalj är vald med största omsorg. Ni har ju hittills mest fått se små glimtar av resultatet och ska sanningen fram är renoveringen inte helt färdig än. Vissa hörn (som inte platsar på instagram) är fortfarande belamrade med hantverkarnas maskiner, spillbitar, halvfulla färgburkar och verktyg. Samtidigt förstår jag att ni är nyfikna. I veckan fick ni se en tjuvkik på vårt nya kök och då rasslade det till ordentligt i inkorgen med frågor om vilka knoppar vi valt. Svaret är Mynta från Beslag Design – en nyhet som jag hittade i deras nya katalog och som kändes helt rätt för vårt kök rent stilmässigt.

Vi har satsat på ett klassiskt, genuint kök som passar väl in med husets byggnadsår och övriga detaljer i lägenheten. Det här köket kommer vi inte tröttna på i första taget, det känns väldigt tidlöst. Jag ville att beslagen vi valde skulle harmonisera väl med denna vision av köket. Vi landade snabbt i att vi var på jakt efter knoppar i krom och till slut valde vi mellan följande knoppar.

Mynta // Knopp 8322 // Knopp 24466 // Knopp Solliden-25 // Knopp 401

Mynta var med sin detaljrika knopp och runda, vida fot en favorit redan från början. När vi väl bestämt oss för Mynta så blev jag i ärlighetens namn även lite sugen på skålhandtagen Timjan för lådorna, men till slut bestämde vi oss för att ha samma knopp i hela köket för en mer enhetlig känsla.

 

Ett tips från mig till er som jag redan fått många hejarop för är hur vi valde att placera våra knoppar. Som ni ser valde vi att sätta dem lite högre upp än vad som kan anses ”traditionellt” vilket jag menar gav köket ännu mer av den karaktär vi var ute efter.

Förutom frågor från er angående knopparna har det även trillat in ett mail från självaste Beslag Design när jag visade upp vårt nya kök och idag kan jag avslöja en väldigt rolig nyhet som jag är så där rackarns stolt över; jag är Beslag Designs nya ambassadör för år 2020! Hur häftigt är inte det? Under 2020 kommer vi att ha ett långsiktigt samarbete som är hundra procent genuint från min sida och jag är otroligt glad att jag kom i kontakt med Beslag Design. Så proffsiga! Förutom att jag på helt eget initiativ valt flera av Beslag Designs produkter till vårt hem under renoveringen tror jag dessutom att det är ett samarbete som ni läsare kommer uppskatta och ha stor glädje av.

Med tanke på att jag sedan många år tillbaka är en återkommande kund (och jag tror faktiskt även att dom haft ett öga på mig under åren) så känns det lite fel att säga att vi är inne i en ”lära känna fas”. Men helt fel är det inte. Vårt samarbete är nytt och just nu befinner vi oss in kreativ process där vi tillsammans gör en plan för kommande år. Att få vara med att utforma kampanjer och aktiviteter är så kul! Jag hoppas ni är lika taggade som mig på att få fortsätta upptäcka Beslag Designs breda sortiment och vill följa med på den här resan tillsammans med oss. Jag är övertygad om att vi har ett riktigt spännande 2020 framför oss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!