Ett drömhem i Malmö

Ett tips till alla er som vill ha gardiner från tak till golv och har stuckatur – placera skenan på väggen nedanför stucken, så fint!

Ikväll vill jag visa er en bostads-dröm till salu i Malmö. Grönt är skönt som det heter och köket i den här sekelskiftestrean får ni bara inte missa. Gillar denna lägenhet mycket för att material och färger känns otroligt tidlösa. Tycker det är så fint och klassiskt att behålla snickerier och dörrar vita. Glad att jag litade på min magkänsla och egen stil istället för att hoppa på trenden att måla in allt i samma färg när vi själva renoverade. Se och njut av denna lägenhet och en stor dos sekelskiftescharm.

Var? Gamla väster, Malmö
Rum? 3 rok
Kvadratmeter? 86
Utropspris? 4 795 000 kr
Mäklarfirma? Fastighetsbyrån

Bilder lånade från fastighetsbyran.com

Är ni sugna på att få till en liknande inredningsstil hemma hos er? Då måste ni spana in kollaget jag har satt ihop nedan.

1.Taklampa från Flos finns till kampanjpris hos Nordiska Galleriet HÄR // 2. Soffa från Mio HÄR // 3. Soffbord från Jotex  (rea just nu!) HÄR // 4. Lampa från Åhlens HÄR // 5. Rottingstol från House Doctor finns hos Solhem inredning HÄR // 6. Ljusstake från Stoff finns hos Cervera HÄR // 7. Lampa från Gubi finns hos Royal Design HÄR // 8. Gardiner från Ellos HÄR // 9. Pinnstol från Ellos HÄR // 10. Kudde från Mio HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!