En ljuv sekelskiftespärla

Vi börjar veckan med ett riktigt pang-snyggt hem om ni frågar mig – jag har uppdaterat min lista Sekelskiftespärlor på Habity med denna pärla. Jag älskar den här stilen som i min mening är en perfekt blandning mellan modernt och klassiskt. Platsbyggt är aldrig fel och jag tilltalas även av material- och färgval. Se och njut!

Var? Vasastan, Stockholm
Rum? 3
Kvadratmeter? 72
Utropspris? 6 900 000 kr
Mäklarfirma? Skeppsholmen, Sothebys

Bilder lånade från skeppsholmen.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Har du någon aning om vart den sååå fina lampan i fönstret på första bilden är ifrån? (samma lampa på skrivbordet) Letar som en galning men kan verkligen inte hitta! Massa kramar Emelie

  Emelie 2020-04-02 11:52:12
  Svara
 • Du som har så fin stil kan inte du ge tips på snygga och smarta lösningar och inredningstips till hallen? Ska göra om min hall men tycker det är jättesvårt att hitta inspirationsbilder som tilltalar mig som är både praktiska och snygga och inte kräver att allt är platsbyggt, då allt blir som snyggast såklart!

  Kram

  Matilda 2020-03-02 17:47:29
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!