Flyt!

Kompisar – förlåt! Den senaste tiden har mina sociala medier inte fått särskilt mycket kärlek alls. Orsaken stavas massvis av jobb. Som ni nog alla vet så jobbar jag ju heltid med vanliga kontorstider på ett fastighetsbolag som utvecklar bostäder. Bloggen och min instagram sköter jag vid sidan av det jobbet, i huvudsak på kvällar och helger. Jag hade en stor deadline i fredags så det har därför blivit många sena kvällar på kontoret vilket har resulterat i att min privata mailkorg fullkomligt svämmar över med obesvarade mail och bloggen har blivit lidande. Ibland är det omöjligt att få ihop allt och jobbet går självklart först. På tal om jobbet så måste jag bara få ur mig att trots att mitt arbete i perioder kräver mycket av mig, långt över 40 h i veckan så älskar jag verkligen mitt jobb! Jag känner att jag är på precis rätt plats just nu och är så tacksam och stolt över att jag har tagit mig hit. Någon dag ska jag berätta mer vad jag gör på jobbet, jag vet att ni är många som är nyfikna.

Jag la upp den här bilden från vårt kök på instgaram idag och har fått så fina hejarop från mina följare. Blir så glad och varm i hela hjärtat. Letar som en galning efter prisvärda stolar i valnöt second hand att ha runt matbordet och är ruggigt sugen på att beställa dessa barstolar från Massproduction i valnöt. Visst är de helt underbara? Visst skulle det vara fint med lite träelement…

Trots att det är mycket just nu så känner jag att allt flyter på. Våren närmar sig. Lägenheten börjar bli klar. Jag har fått in en bra träningsrutin. Det går bra på jobbet. Och om en vecka åker jag med familjen och vänner till Karibien. Som jag längtar!

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda batterierna inför en sista intensiv vecka innan SEMESTER. Mail-korgen får vänta till imorgon. Natti natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!