Några bilder från helgen

I vanlig ordning ska ni få ett litet bildregn från helgen som passerat. Jag har haft en väldigt lugn helg, mestadels hemma. Vi trivs verkligen SÅ bra i vår nya lya. Vill mest vara hemma och bara mysa.

I fredags såg det ut så här utanför H&M home. Vårkänslor!

Tog det lugnt med träningen i helgen – men i fredags brände jag i vanlig ordning av ett pass på Barrys med mina kollegor.

Efter jobbet gick jag förbi Sleepos showroom på vägen hem för ett litet möte med deras Elle. Hon bjöd på bubbel och vi kikade på säsongens nyheter. Var även på jakt efter en ny matta och föll för den här ur deras egna kollektion, Panda heter den… Så inne på beige just nu!

Efter stoppet hos Sleepo svängde jag in hos Gotain – som att hamna i textil- och gardinhimmelen. Vi har ju över 3,10 m i takhöjd i nya lägenheten så våra gamla gardiner funkar inte längre. Tycker dessutom att våra vackra fönster är värda det allra bästa, så planen är att anlita Gotain för hjälp. Finns så mycket fint att välja på…

I lördags kom Marina över för häng. Vi åter mumsig frukost och eldade i vår öppna spis.

Hon hade köpt med sig semlor, så även de slank ned. 

Hemma <3 Som ni ser har jag inte hittat de perfekta fönsterventilerna än hehe… Någon som har tips?

Trots att vi är långt ifrån klara i badrummet (har inget handfat (tvättar händerna i duschen hehe) och ska beställa duschvägg + spegel) så älskar jag detta rum. Golvvärmen är guld och duschen så mysig.

I lördags hade jag loppis med min syrra. Vi sålde massa kläder och en del inredning. Har dock en del större mer exklusiva produkter kvar som jag inte vill sälja på loppis utan tänker att någon av er kanske är intresserade av? Kanske dags för en Bloppis snart igen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Var hade ni loppis? Något du kan rekommendera? 🙂

    Jennifer 2020-02-29 18:19:41
    Svara
  • Hej,

    Dessa fönsterventiler är himla snygga tycker jag: https://www.sekelskifte.se/product/fonsterventil-spaltventil-massing-38-cm

    Mvh Ann

    Ann 2020-02-26 18:21:28
    Svara
    • Svar på Anns kommentar.

      Tack! Köpte hem dem i krom men gillade inte riktigt. Har dock inte hittat något bättre alternativ…

      emelieekman 2020-02-27 17:35:32
      Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!