Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Februari och en ny önskelista

Februari månad har gått i ett rasande tempo och lider mot sitt slut. Det är därför hög tid för mig att bjuda er på månadens önskelista – materiella ting jag drömmer om just nu…

 1. Har ni sett något mer perfekt? Denna dyrgrip från Gubi som ni hittar hos Nordiska galleriet får gärna ersätta min budget-variant från Zara Home.
 2. Får inte nog av lyxiga doftljus. Byredos inte bara doftar gott, de är så fina som inredningsdetalj också! Ni hittar Byredo bland annat hos Nordiska Galleriet HÄR.
 3. Måste haffa ett exemplar av My Residence : Scandinavian interiors from residence magazine. Inspirerande att bläddra i och rackarns snygg detalj på soffbordet. Finns bland annat att klicka hem från Adlibris.
 4. Dröm-matta som jag hittade bland Jotex nyheter. Budget-kap och perfekt size hit hem. Ska jag slå till?
 5. Har glömt hur kallt det är att bo i gamla sekelskifteslägenheter om vintern i jämförelse med nyproduktion. Tror aldrig vi har använt våra plädar så mycket som vi gör just nu. Därför känns det legitimt att utöka samlingen med ytterligare en pläd och visst var den här helt fantastiskt fin? Ni hittar den hos Nordiska galleriet HÄR.
 6. En drömstol från &Tradition som jag spanande in på Sthlm furniture fair – The 1956 Drawn chair av Hvidt & Mølgaard i oljad valnöt. Som jag suktar efter fyra av dessa att placera runt vårt matbord. Wow så fina de är. Jag är kär. Så j*vla ledsen att de kostar en ren förmögenhet.
 7. Jag är besatt av räfflat glas och denna glasservis från Ferm Living är bara så stilren och elegant. Trots att köksskåpen är mer eller mindre överfulla får dessa mer än gärna flytta in hemma hos oss. De finns bland annat hos Solhem inredning HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!