Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg

Så har ännu en helg passerat och jag tänkte bjuda er på några snap shots från dessa lediga dagar.

I fredags sken solen och jag hade vårkänslor i kroppen. Såg att H&M Home sålde pampasgräs och tänkte genast på att jag villa tipsa er!

Eftersom att det var alla hjärtans dag hämtade min pojkvän upp mig efter jobbet och vi åkte och handlade massa god mat och gott vin.

Jag började lördagen med Body Pump på Sats.

När jag kom hem hade han gjort frukost (som var MYCKET godare än vad den ser ut). Resten av dagen myste vi runt hemma i mjukisset och jag passade på att ta tag i vårat tvättberg.

Vi saknar fortfarande spegel i badrummet (måste ta tag i det den här veckan!). Så när det började skymma tog jag plats framför en provisorisk spegel i hallen för att lägga kvällens make. Parmiddag hos vänner stod nämligen på kvällens agenda.

Blev serverad ett iskallt glas bubbel av min älskling. Hur mysigt är förresten inte mitt mys-set från Zara Home i Kashmir? Fick det när jag fyllde år.

Middagen var rackarns trevlig och jag kom på mig själv att inte ta upp telefonen en enda gång. Men när Vera plockade fram det här fotografiet från hennes sexårskalas var jag bara tvungen att knäppa en bild. Ni hittar mig längst upp till höger. SÅ mysigt att vi känt varandra sedan vi föddes.

I söndags gick jag upp och gjorde keso-plättar och tittade på Youtube. Livet med köksö är guld. Ångrar inte en sekund att vi prioriterade köksö framför stor matplats. Vi var lite sega i söndags så vi kollade på massa serier, fick besök av min pojkväns brorsdotter, gick till gymmet och avslutade dagen med Tacos.

Hoppas ni också haft en magisk helg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hur har ni gömt alla sladdar till TV:n? ?

  Sofia 2020-02-19 08:30:39
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Vi satte eluttaget mitt på väggen 😀 …så sladdarna är bakom tvn. Vi har satt tvn på en arm som gör att vi kan vinkla den åt olika håll beroende på var man befinner dig i lgh 🙂

   emelieekman 2020-02-19 15:32:00
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!