Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Godmorgon!

Just nu är jag inne i en väldigt kreativ (och rolig!) fas på jobbet och allt mitt fokus ligger på det just nu. Jag har därför känt mig helt urlakad när jag kommit hem från kontoret och saknat exakt all inspiration till att skapa inspirerande innehåll till er här på bloggen och på instagram.  Därför ber jag lite om ursäkt för en inte helt tillfredsställande uppdatering här i bloggen.

De här bilderna knäppte jag i söndags och idag längtar jag lite extra till helg och att få sova ut, vakna upp i vår lägenhet och bara mysa runt med en god frukost och kaffe….

Nej, nu kämpar vi på! Imorgon är det redan fredag – min favoritdag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Gott med pannkakor o bär till frukost på helgen.
    det där Rubicon ljuset, är det ett doftljus? är dom bra?

    Billie 2020-02-14 10:27:34 https://mobilbazaren.se/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!