Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vackert sidobord

En trendspaning jag gjorde på möbelmässan förra helgen var som jag redan berättat att möbler och detaljer i mörkt trä är supertrendigt just nu. Jag hittade precis en i min smak väldigt fin detalj på temat bland Hemtex nyheter. Vi har inga sängbord i vårt sovrum, så blev sugen på att klicka hem detta flexibla sidobord att ha stående där inne då man vill ha lite extra avlastningsyta. Jag vet att jag redan bjudit på en inredningsdetalj till budgetpris denna vecka, men idag är jag extra generös, den här godingen är nämligen nedsatt 25% just nu. Tips!

Sidobord från Hemtex finns HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Home

  34 kvadrats webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!