Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Att få börja möblera…

Sakta men säkert har vi kunnat börja möblera våra rum här hemma. Som jag skrivit tidigare så är mycket av möblerna sådant som vi älskar och investerat i och haft i tidigare lägenheter. Vår golvlampa från Flos är t ex vårt första gemensamma ”stora köp” så den lampan kommer alltid att betyda lite extra. Vi budade hem den på Bukowskis och glömde väl mer eller mindre bort både fraktkostnad och klubbavgift i budgivningens hetta. Så jag vet i ärlighetens namn inte om det blev så mycket av ett auktionsfynd rent ekonomiskt. Däremot kommer den som sagt alltid att vara speciell för oss och skulle vi tröttna tenderar belysning att ha relativt bra andrahandsvärde. Är det någon designpryl jag rekommenderar att lägga lite extra pengar på så är det just belysning ur den aspekten med tillägg att lampor inte slits på samma sätt som t ex köksstolar eller en klädd möbel.

Förutom gamla favoriter har några nya ting fått flytta in. Som den här spegeln från Ferm Living. Oj vad jag har längtar efter att få hänga upp på väggen här hemma! Jag beställde den från Solhem för fler månader sedan eftersom jag trodde att renoveringen i princip var klar hehe. Så sedan dess har den stått i en kartong här hemma och bara väntat…

…jämte kartongen med det här otroligt vackra sidobordet från Von chadaux. I helgen kunde jag bara inte bärga mig. Jag slet upp kartongerna och njöt av fantastiska former och materialitet.

Bordet ska jag med stor sannolikhet ställa i vår hall bredvid en fåtölj och kanske får spegeln hänga på väggen ovanför. Men tills dess att hallen är färdigmålad och alla golvlister kring garderoben på plats så får bordet stå här i vardagsrummet. Tycker det passar himla fint även här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Måste bara visa lite uppskattning till din blogg. Följer många inredningskonton på instagram men jag gillar verkligen att läsa dina texter, och vilka tankar du har under renoveringen och bakom inredningen, inte bara bilder på färdigt resultat.
  Läste dina inlägg om färgsättning igår och det hjälpte mig verkligen att läsa dina tankar och hur du ändrat dig när du provmålat.

  Anna K 2020-02-08 09:57:10
  Svara
 • Jag älskar hur ljust och fräscht det är!

  Anna 2020-02-06 20:23:22 http://svenskatrappsteg.se
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!