Årets första önskelista

Innan jag bjuder er på ett bildsvep från helgen som passerat tänkte jag visa upp mina materiella önskningar denna månad. Små och stora ting jag drömmer om just nu…

 1. Jag tycker att det är så fint att inreda och dekorera med böcker. Den här fina (och ljusa! ..har nästan bara böcker med svart omslag!) från Kinfolk tycker jag både är fin och verkar intressant. Ni hittar den hos Adlibris HÄR.
 2. Jag älskar lyxiga dofter och denna anpassad till hemmet från Byredo hade inte suttit helt fel. Ni hittar den HÄR.
 3. Men hur fin nyhet från Åhlens? Ge mig! Ser ut som en riktigt lyxig designstol. Ni hittar den HÄR.
 4. Den här lampan hänger (hehe) kvar även denna månad. Renoveringen har blivit mycket dyrare än vi räknade med från början så jag försöker att inte göra onödiga spontanköp, men nu är det kanske ändå dags att slå till på denna att hänga över köksön? Den skulle passa så bra där och något spontanköp är det inte. Ni hittar denna skönhet från Flos hos Nordiska Galleriet HÄR.
 5. Att flytta från välisolerad nyproduktion till sekelskifte med råvind ovan har gjort mig påmind om att jag ju är en frusen person. Så fort jag kommer hem slänger jag på mig mysiga koftor och mjukisar. Denna från sorger stories ser så mysig ut. Ni hittar den HÄR.
 6. Har denna från Fritz Hansen i svart, men tycker den vita också är magiskt fin och passar bra i ”nya” färgskalan hemma. Ni hittar den bland annat hos Nordiska Galleriet.
 7. På tal om ”ny” färgskala. HUR FINT PORSLIN? Det är från Matteus och jag älskar den här färgen. Något jag gillar med Matteus är att det går att mixa och matcha i (nästan) oändlighet!
 8. Just nu har vi ”lånat tillbaka” våra gamla stolar som vi hade i förr-förra lägenheten som vår svärmor haft hemma. Vi sålde våra Gubi när vi flyttade och jag är så taggad på ett par nya i mörkt trä, gärna valnöt. Tycker ”Pia” från Dk3 är väldigt vackra. Budgetalternativet hittar ni hos Ellos HÄR.
 9. Jag har den här ljusstaken Constella från Klong i den mindre storleken men drömmer nu om den större att ha på vår köksö. Ni hittar den bland annat hos Nordiska galleriet HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Byredo rumsdoften doftar gott men håller doften otroligt dåligt tycker jag. Ljusen är ju magiska och doftar både mkt o länge i princip hela min lgh medan sprayen dunstar otroligt snabbt… :/

  Martina 2020-01-27 14:25:08
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!