Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Årets första tulpaner och vår nya soffa


Jag blir lika chockad varje gång jag stiger upp och solen är uppe och fyller hela vår lägenhet med vackra solkatter. Det känns som att det har varit konstant mörker i två månader (minst) så jag uppskattar verkligen ljuset. Det var ju några månader sedan vi slog till på den här lägenheten som då var i stort behov av renovering. Jag minns att jag uppfattade den relativt ljus, och att jag tänkte att den skulle kännas ännu ljusare eftersom vi tog ned en vägg och nu med facit i hand känns det SÅ bra att jag hade rätt. Lägenheten badar verkligen i ljus när solen tittar fram.

Eftersom att lördagen bjöd på just sol så plockade jag fram systemkameran och knäppte några bilder på vårt vardagsrum som sakta men säkert växer fram. En ny soffa från Sleepo har flyttat in, men de mesta är sånt vi haft i tidigare lägenheter. Det är en underbar känsla att få öppna flyttkartongerna och omsorgsfullt välja var våra bevarade skatter ska få ta plats…

Förutom att visa er dessa foton kikar jag in för att tipsa om Sleepos helgkampanj som lider mot sitt slut. De har nämligen 20-60% rabatt (och fri frakt!) på hela sortimentet. Både soffan och vår vas ni ser i bild finns därför att köpa till fin rabatt just nu. Tips!

Nu ska jag faktiskt iväg till jobbet och skriva klart en anbud som ska skickas in ikväll. Jag hann inte riktigt klart i fredags och helgen har gått i ett. Som tur var så är det bara lite små saker som ska fixas till. Sen blir det söndagsmys med fästmannen i soffan. Vi ska se sista avsnittet av Kalifat. Ni måste se den serien på Svt-play!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jätte fint! Lampan har funnits på min lista ett tag precis som en vit soffa MEN är den skön? Hittat en hel del bra klipp online men tycker det känns jobbigt att inte kunna prova. Vill ha en som det är skönt att ligga o kramas i framför TVn en kväll då och då men vit.

  Anna 2020-03-05 09:02:35
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Det här är den skönaste soffan jag ägt! Sleepo har ju showroom där man kan testa om du har vägarna förbi Stockholm. När vi har fredagsmys lägger vi alltid ut en pläd i soffan för att undvika att det blir fläckar 🙂

   emelieekman 2020-03-05 10:23:44
   Svara
 • Hej!! Är så taggad att se resultatet från ditt sovrum? Kan du inte visa det? ?

  Sofia 2020-01-30 18:30:25
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Åh gullig du är! Jo så fort det är klart ska ni få se 😀 fortfarande lite jobb med garderoberna och måleri kvar 🙂

   emelieekman 2020-02-02 22:29:29
   Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!