Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Svar på frågorna om elementskydden

När jag publicerade det här inlägget om våra elementskydd så trillade det in en helt drös med frågor i kommentarsfältet. Ett utdrag;

”Snyggt elementskydd men går det att städa där eller hur kommer du åt dammråttor?”, ”Snyggt! Men hur kommer man åt elementet när man behöver lufta?”, ”Superfint! Hur har ni löst det med termostatet för att kunna justera temperatur?”, ”Jättesnyggt verkligen! Men får ni inte kallras när fönsterbänken går ut så mycket?”

…det syns inte på bilderna jag publicerade, men hela elementskyddet med sidor och sockel är flyttbart. Fönsterbrädan sitter dock fast i vägg. Detta göra att vi enkelt kan flytta ut elementskyddet när vi ska städa eller reglera värme och lufta. Kallras har vi kalkylerat med kan uppstå och märker vi att detta sker (dvs att värmen från elementen inte tränger undan kalluft från fönster) kommer vi att göra lufthål i fönsterbrädan 🙂

Vi har som sagt lite målarjobb kvar innan de är helt klara…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Så spännande att följa er renovering. Det har blivit såå fint hos er 🙂 Är nyfiken på vart har ni köpt era taklister?

    Inez 2020-01-26 10:04:32
    Svara
  • Så snyggt och smidigt!

    Josefine 2020-01-23 11:02:02 https://gronstadning.se/
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!