Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Min helg

När man är nyinflyttad och uppe i en renovering så tenderar vardagen att inte riktigt flyta på som den brukar. Igår gav t ex vårt wifi upp och min mobil vägrade samarbeta så bloggen blev lite lidande. Här kommer dock tillslut några snap shots från min helg…

Fredag och spontanmiddag på stans bästa vinbar – E & G på Birger Jarlsgatan.

Tända ljus och morgonmys med kaffe innan Ikea-besök med svärmor i lördags. Garderobsinredning stod på helgens inköpslista.

Vi bjöd på middag hemma hos oss. Middagsgäster var min fästmans bror och hans familj. Fick denna underbara bukett av dem <3 Glasen är från Riedel.

I söndags sken solen. Knäppte den här bilden och fick så mycket frågor om snäck-vasen. Den är från Ferm Living som finns på Solhem inredning.

Lite småfix kvar i lägenheten (så som golvsockel i köket, vårt skafferi och fönsterventiler), men det går verkligen att bo här nu! Längtar tills vi har vackra gardiner som fladdrar i vårvinden från den öppna balkongdörren…

Var så lycklig över solkatterna.

Söndagspromenad i solen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Får man fråga var soffan är köpt? Så himla fin!

  Anna 2020-01-22 16:16:52
  Svara
 • superfint ni fått det!

  elin 2020-01-22 14:18:08
  Svara
 • Vilken fantastik resultat och tack för att du delat med dig av er resa. Jag är nyfiken på att höra mera om eran spis, jag ser att ni inte har något fläkt och antar därför att ni valde en inbyggd fläkt. Kan du inte göra ett inlägg om varför ni valde det samt om den är bra?

  Sara 2020-01-22 09:24:06
  Svara
 • Jag vet ju att du berättat om vad ni målat för nyanser, men frågar ändå. Vardagsrummet. Är det en grå eller beige nyans, fägkod? Ser urläcker ut. Letar rätt väggfärg tilll vårt kök med vit bänkskiva, vita överskåp och mörkgrå underskåp, svårt som sjutton! Tack för att du delar med dig av ert fina hem!

  Frizz 2020-01-21 14:57:06
  Svara
  • Svar på Frizzs kommentar.

   Det är en varm grå som heter Kalk från Jotun. Tanken var från början att måla beige, men vi tyckte de vi tittade på blev för gula och hade denna uppmålad och insåg att den passade perfekt hos oss. Vill höja ett varningens finger för att färg upplevs totalt olika i olika rum/hem beroende på ljus/väderstreck. Jag rekommenderar dig att provmåla 🙂

   Uppdatering renovering: Nya färgval i lägenheten

   emelieekman 2020-01-21 15:40:42
   Svara
   • Svar på emelieekmans kommentar.

    Tack snälla för att du svarade. Jag ska absolut provmåla. Man ser ju t ex på dina bilder av samma rum i flera ljus hur olika färgen upplevs. Och sen är det ju aldrig samma som på foto. Men har liksom nåt att börja gå efter nu,

    Frizz 2020-01-21 19:25:47
    Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!