Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Skulptural vas

Det är tisdag vänner och det betyder veckans inredningsdetalj till budgetpris! Idag vill jag tipsa om denna ursnygga vas som jag nosat upp bland Jotex nyheter och som gärna får flytta in hemma hos mig i vår. Lika snygg med blommor eller torkade växter i som tom.

Vasen finns i två storlekar. Min favorit är den stora, så maffig!

Vas från Jotex i två storlekar. Den lilla finns att klicka hem HÄR och den stora HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!