Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jakten på en stege i trä


Jag har så drömt om en sekelskifteslägenhet med högt i tak och massa platsbyggd förvaring. Det ju är magiskt vackert och praktiskt i det avseendet att det slukar mycket grejer – MEN med tanke på min längd (jag är bara 159 cm lång!) har jag efter knappt två veckor i lägenheten insett att jag behöver en stege! Jag når knappt upp till tredje hyllan i köksskåpen. Jag är därför på jakt efter en vacker stege i trä som gärna går att fälla ihop likt den på bild ovan. Jag tänker att den skulle kunna få hänga på väggen i skafferiet (som vi inte byggt än). Högst upp på listan står en stege i mörkt trä, men hittar jag någon begagnad går den ju att betsa mörk om det skulle vara så. Kanske någon av er har en stege i era gömmer som ni vill bli av med? Eller har ni tips på var jag ska leta?

Denna från Design House Stockholm som jag hittade hos Sleepo skulle fungera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Måste slå ett slag för Ikeas bekväm stege i trä som går att sätta upp på väggen. Har den inte själv men när jag såg den första gången hemma hos en kompis (i sekelskiftes) lägenhet trodde jag den var byggd av en finsnickare!

  Helena 2020-01-15 15:06:07
  Svara
 • Hej!

  Jag hade samma problem och samma tanke och köpte en jättefin gammal stege på loppis. Den var ursnygg men tyvärr inte vidare stabil eller säker. Sålde vidare den sen av denna anledning och köpte stegen från Design House Stockholm sen (också den på loppis! 🙂 ). Är jättenöjd över att inte behöva vingla på högre höjder. Så kolla alltid att stegen är tillräckligt stadig är mitt råd. Annars blir det bara opraktiskt.

  Sandra 2020-01-14 04:51:21
  Svara
 • Jag har en gammal stege som jag tänkt sälja, stått i en villa i Äppelviken. Kan mejla bild om du vill 🙂

  Johanna Jonsson 2020-01-13 19:56:10
  Svara
 • Dela gärna med dig av vad du hittar sen, är nyfiken och behöver själv tips 🙂

  Josefine 2020-01-13 13:46:35 https://gronstadning.se/
  Svara

senaste från Home

34 kvadrats webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!