Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tvättkorg

Det är tisdag och alla ni trogna läsare vet vad det betyder – det är dags att bjuda på Veckans detalj. Det är inte bara Ellos Home (se inlägg nedan) som släppt en massa fina nyheter så här till våren. Även H&M Home har fyllt på sin webbshop med massa fint. Idag vill jag visa den här tvättkorgen som jag gärna hade investerat i hit hem. Jag älskar stilen och gillar att den enkelt går att lyfta med ner till tvättstugan. Ett annat plus är den ”platta” formen som gör den väldigt lättplacerad. Tycker tvättkorgar annars brukar ta så mycket plats pga den runda formen. Lilla vasen (klick!) som tydligen är en tandborstsmugg som ni också ser i bild tycker jag också var fin och det hade likväl kunnat vara den som kvalade in som veckans inredningsdetalj till budgetpris.

Tvättkorg, H&M Home, finns att klicka hem HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    34 kvadrats webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!